Tohtoročné vianočné sviatky v našich veľhorách- Tatrách sú mimoriadne tragické. Za posledné dva dni tam prišli o život štyria mladí ľudia! To je teda naozaj hororová bilancia!

Nevhodné poveternostné podmienky a zľadovatený terén v kombinácií so silným vetrom sa podpísali pod tohtoročné vianočné tragédie. Stačil jeden nevhodný pohyb či pošmyknutie a nasledoval dlhý pád, ktorý sa skončil tragickou smrťou. Napriek varovaniu horských záchranárov a ich výstrahám, aby sa v týchto dňoch nepohybovali vo vysokých oblastiach, sú záchranári neustále vysielaní do terénu zasahovať pri zranených turistoch.

Majestátne TATRY si vyžiadali ďalší život : Zomrel mladý muž ( † 25)!

V pondelok sme vás informovali o smrti dvoch mladých Češiek († 25, 23 ) a dnes vyhasol život mladého Poliaka († 25). To však nie je všetko! V dopoludňajších hodinách oznámili náhodní turisti, že vo Veľkej Studenej doline, pod Kráľovským žľabom našli nehybné telo muža, ktorý nejavil známky života. Záchranári HZS okamžite smerovali na miesto, no zranenému mužovi už bohužiaľ nedokázali pomôcť. 33-ročný český turista totiž pri páde utrpel poranenia nezlučiteľné so životom.

Zdroj / Foto: YouTube