Na tohtoročné Vianoce nebude barbadoska speváčka, známa pod menom Rihanna spomínať v dobrom. Počas krvavej drámy, ktorá sa odohrala iba deň po Vianociach prišla o blízkeho človeka. 

Niekoľko hodín po tom, čo slávna speváčka strávila Vianoce v kruhu svojej rodiny, má hlavu v smútku. Po krvavej dráme totiž prišla o svojho bratranca Alleyne († 21). Ten sa stal obeťou ozbrojeného útoku. Stalo sa tak, keď sa okolo siedmej hodiny večer prechádzal popri svojom dome. Z neznámych príčin ho napadol ozbrojený útočník, ktorý na neho niekoľkokrát vystrelil. Útočník utiekol z miesta činu a zraneného chlapca previezli do nemocnice, kde bohužiaľ svojim zraneniam podľahol.

O tejto tragickej udalosti informovala prostredníctvom Instagramu samotná deväťnásobná držiteľka ceny Grammy. „Odpočívaj v pokoji bratranec… nemôžem uveriť tomu, že som ťa ešte minulú noc mala vo svojom narúčí! Vždy ťa budem ľúbiť!” K smutnému komentáru pridala aj hashtag #endgunviolence, teda koniec násiliu so zbraňami. Upozorňuje tak na americký problém so zbraňami.

Zdroj: Dailymail.com | Foto: instagram