Každé znamenie má v rámci stravovania svoje vlastné preferencie a návyky. Pre týchto päť je však jedlo nielen potravou, ale aj zdrojom potešenia a radosti. Títo ľudia sú skutoční labužníci, ktorí dokážu oceniť každú chuťovú skúsenosť. Patríte medzi nich aj vy?

Býk (20. apríl – 20. máj)

Býci sú známi svojou láskou k jedlu. Sú nadšení, keď môžu ochutnať kulinárske lahôdky a neboja sa investovať do kvalitných jedál. Ich zmysel pre chuť a citlivosť voči kvalite z nich robia skvelých labužníkov.

Rak (21. jún – 22. júl)

Raci sú vynikajúcimi kuchármi a tiež ocenia dobré jedlo, najmä ak je spojené s pocitom pohodlia a rodinnej atmosféry. Sú nadšení z varenia pre svojich blízkych a vedia oceniť všetky odtiene chutí. Ich citlivosť a starostlivosť ich robia skvelými spoločníkmi pri stolovaní.

Lev (23. júl – 22. august)

Levy majú radi luxus a to sa týka aj ich stravovacích návykov. Inklinujú k rafinovaným jedlám a exotickým chutiam. Radi sa nechávajú hýčkať vo vybraných reštauráciách a vedia si užívať každé gastronomické dobrodružstvo. Ich odvaha a vôľa vychutnať si život ich robí vynikajúcimi labužníkmi.

Na ich reči pozor: 4 najväčší klamári podľa znamenia zverokruhu!

Váhy (23. september – 22. október)

Váhy sú známe svojou túžbou po harmónii a vyváženosti vo všetkých oblastiach života vrátane stravovania. Vedia oceniť nielen chuť jedla, ale aj jeho estetiku a prezentáciu. Jedlo je pre nich skutočným umením a do zážitku pri stolovaní sú ochotní investovať čas aj peniaze.

Škorpión (23. október – 21. november)

Veľkí labužníci sú aj Škorpióni, ktorí majú intenzívnu povahu a to sa prejavuje aj v ich stravovacích návykoch. Sú priťahovaní k silným a výrazným chutiam, ako i k pikantným a exotickým jedlám. Ich vášeň pre život sa odráža aj v ich stravovaní, pretože si každú chuťovú skúsenosť radi užívajú naplno.

Foto: unsplash.com