V uplynulých hodinách došlo v Trnavskom kraji k fatálnej dopravnej nehode, pri ktorej vyhasol život iba 19-ročného mladíka. Aj keď boli záchranné zložky na mieste nešťastia takmer okamžite, muž svojim zraneniam napokon, žiaľ, podľahol.

Polícia informovala verejnosť o tragickej dopravnej nehode, ktorá stála život 19-ročného vodiča. Ako uviedli, na mieste, kde sa zranili dvaja rovesníci, zasahovali minútu po polnoci hliadky zo Zavaru a Trnavy. “Na mieste našli 19-ročného spolujazdca, ktorý im povedal, že k nehode došlo z Trnavy smerom na obec Bučany. Jeho kamarát, ktorý sedel za volantom, dostal na aute Kia Ceed šmyk a narazil do stromu,” priblížila polícia.

Zakliesnenému šoférovi bola okamžite poskytná predlekárska pomoc, avšak až za pomoci hasičskej techniky sa ho podarilo vytiahnuť z auta. Napokon bol vo vážnom stave prevezený do trnavskej nemocnice, kde svojim zraneniam, žiaľ, podľahol. Spolujazdec utrpel pri nehode menej závažné zranenia.

Polícia dôrazne prehovára k Slovákom

“Apelujeme na vodičov, aby jazdu prispôsobili svojim schopnostiam a stavu vozovky. Stav cesty sa v tomto ročnom období mení veľmi rýchlo, a záleží aj na konkrétnom mieste, a auto sa stane pod rukami vodiča zrazu neovládateľné.”

Pre horúce novinky SLEDUJTE náš Facebook! Nájdete ho >>>TU<<<

Zdroj: pol