Účinkovanie vo Farme je náročné nielen fyzicky, no predovšetkým mentálne. Farmári sú odstrihnutí od svojej rodiny i priateľov. Netušia, či sú ich milovaní v poriadku. V niektorých prípadoch sa napokon najbližší rozhodnúť povedať milosrdnú lož tak, ako to bolo pri telefonáte Muffy s manželom.

Martina Korkobcová, známa pod prezývkou “Muffy”, nedávno využila šancu a na trhoch si kúpila tajomnú pokladnicu. S obrovským nadšením zistila, že sa v nej nachádza mobil a na pár minút môže zavolať svojím najbližším. Farmárka neváhala a okamžite vytočila číslo svojho manžela.

Ľubomír ju ubezpečil, že je doma všetko v poriadku. To však v danom momente nebola úplná pravda. Presne vo chvíli, keď rodáčka z Humenného zavolala mužovi, jej staršiu dcéru dávali do umelého spánku. Musela totiž podstúpiť operáciu, nakoľko si v škole pri nešťastnej nehode zlomila ruku.

Jej manžel sa počas rozhovoru so svojou milovanou polovičkou bál, že bude počuť zvuky z nemocnice a odhalí jeho milosrdnú lož. To sa napokon nestalo. ,,Verím, že Maťka to, že sme jej to tajili, prepáči, keďže ju poznáme a vieme, ako by sa zachovala,” uviedol jej admin na sociálnej sieti. Rodina je presvedčená, že pri tejto informácii by 30-ročná brunetka okamžite opustila hru a utekala domov za dcérou.

Pre horúce novinky SLEDUJTE náš Facebook! Nájdete ho >>>TU<<<

Zdroj: IG/muffynka_ | Foto | Video: IG/farma.markiza