Zahraničné médiá zaplavili smutné správy o náhlej smrti talentovaného speváka, ktorý sa dostal do povedomia verejnosti účasťou v speváckej súťaži. Je zarážajúce, že v tak mladom veku odišiel na druhý svet bez varovania, pričom nemal žiadne zdravotné problémy.

Vo veku iba 31 rokov zomrel americký spevák Curtis “CJ” Harris. Člen jeho rodiny prezradil, že umelec 14. januára 2023 utrpel infarkt v meste Jasper v Alabame. Hviezda speváckej súťaže bola okamžite prevezená do miestnej nemocnice.

Aj napriek veľkej snahe lekárov sa mladíka nepodarilo zachrániť. Ďalšie podrobnosti o jeho smrti nie sú známe. Najbližší speváka uviedli, že nemal zdravotné problémy, taktiež sa v poslednom období nesťažoval na žiadne bolesti. Pre fanúšikov pripravoval nové skladby, z ktorých bol nadšený.

Curtis sa zviditeľnil v americkej speváckej šou American Idol v roku 2014. Porotu si získal piesňou ,,Soulshine” od Allman Brother Band. Fanúšikovia si ho veľmi rýchlo obľúbili, vďaka čomu sa dostal až do TOP 6 najlepších spevákov. Účinkovanie v súťaži mu otvorilo dvere do hudobného sveta, pričom pravidelne koncertoval a vydal niekoľko svojich skladieb.

Pre horúce novinky SLEDUJTE náš Facebook! Nájdete ho >>>TU<<<

Zdroj: tmz.com | Foto: FB/CJ Harris, Unsplash, Pexels