Pred rokmi si slovenskí diváci zamilovali energickú Vanessku Šarköziovú, ktorá sa objavila aj v seriáloch Priateľky či Tajné životy. S odstupom času sa z rozkošného dievčatka stala dospelá žena, pričom len pred pár dňami prekvapila fanúšikov rozsiahlym tetovaním!

21-ročná hudobníčka Vanessa Šarköziová, známa aj vďaka skupine Cigánski diabli, už dávno nie je rozkošným dlhovlasým dievčatkom spred televíznych kamier. Potom, čo si kráska nechala ostrihať svoju charakteristickú korunu krásy, pristúpila aj k ďalšej výraznej zmene. Tou je neprehliadnuteľné tetovanie slnečnice cez chrbát, pričom Vanessa priznala, že sa veľmi bála bolesti, no napokon sa predsa len odhodlala splniť si sen.

“Môj strach z bolesti bol absolútne zbytočný, bolelo ma to tuším ešte menej než moje prvé tetovanie na ruke, prístup tatéra skvelý a svoje nové tetko milujeem. Slnečnica je jedna z mojich obľúbených kvetín. A prečo slovíčko blessed? Pretože som požehnaná skvelou rodinou, priateľmi, láskou, prácou, zdravím a možnosťou robiť umenie. A za to všetko som veľmi vďačná,” uviedla otvorene Vanessa.

Pre horúce novinky SLEDUJTE náš Facebook! Nájdete ho >>>TU<<<

Zdroj: IG/vanesssarkozi