Známa Slovenka, ktorá si pred rokmi získala davy fanúšikov v kontroverznej šou Take Me Out, prekvapila verejnosť jedinečnou informáciou. Zuzana Žilinčíková, známa ako Zuzanita, mala už o pár mesiacov povedať svoje životné áno, avšak teraz došlo k zásadnej zmene!

Neprehliadnuteľná influencerka Zuzanita si získala pozornosť mnohých mužov, avšak jej srdce momentálne patrí len jednému. Potom, ako sa začala stretávať s DJ-om Zoltánom, nedávno prezradila, že sa z nej už 7. júla stane šťastná nevesta. Ako však napokon prekvapila, svadba aktuálne nebude, nakoľko zamilovanú dvojicu čakajú tie najkrajšie životné starosti.

“Svadba nebude, nakoľko sa v dátume našej plánovanej svadby nezmestím do šiat.. ČAKÁME BÁBÄTKO!!! Prišlo to nečakane, no o to viacej sa tešíme na naše spoločné umelecké dielo. V živote, keď si niečo plánujete, tak vám to sám život zariadí tak, aby sa vaše plány skomplikovali.. Nemám moc rada nečakané prekvapenia, ale toto je to najkrajšie prekvapenie, čo sa nám mohlo stať.. BUDEME RODIČMI. V živote muža a ženy neexistuje magickejší okamih ako chvíľa, ked sa stanú otcom a matkou,“ napísala nadšená brunetka, ktorá síce zatiaľ nevie, či čaká chlapca alebo dievčatko, no verí, že dieťa bude zdravé.

Pre horúce novinky SLEDUJTE náš Facebook! Nájdete ho >>>TU<<<

Zdroj: IG/z.u.z.a.n.i.t.a