Veľkolepá šou Let’s Dance odštartovala na obrazovkách Markízy skutočne pompézne, a kým viaceré celebritné páry získali fantastické hodnotenia, kľúčová hviezda aktuálneho ročníka si odniesla najnižší počet bodov. Prečo k tomu došlo?

Tanečná súťaž Let’s Dance sa teší úspešnému štartu, pričom na parkete sa predviedlo hneď jedenásť sympatických párov. Kým mnohí z celebritných účastníkov divákov i porotu prekvapili, iní získali nižší počet bodov ako ostatní. Najväčším lákadlom večera bola zaiste účasť kubánskeho herca Maria Cimarra (51), ktorý na obrazovkách TV Doma aktuálne hviezdi aj v telenovele Skrytá vášeň.

S odstupom dvadsiatich rokov prišiel umelec na Slovensko, odkiaľ pochádza jeho životná partnerka Broňa Gregušová, aby upútal divákov svojim šarmom a tancom. Seriálový Juan Reyes pricválal na parket na koni za tónov úvodnej znelky z nezabudnuteľnej telenovely a následne začal tancovať po boku Vandy Polákovej, bývalej partnerky Jána Koleníka z uplynulej série.

„Vieš, u nás máme také nátury, chlapov ktorí sú úspešní, krásni, bohatí a so se*epílom ako máš ty. Keby tí chlapi vedeli ešte aj tancovať, už by to bolo moc. Takže dobre, že to je zatiaľ takto,“ povedal po výkone herca Ján Ďurovčík. Dvojica napokon dostala najnižší počet bodov. Ako sa neskôr ukázalo, Mario mal počas skúšky utrpieť úraz, čo napokon takmer ohrozilo jeho nástup na parket. “Áno, môžeme potvrdiť, že Mario Cimarro sa počas skúšky nešťastne zranil. Veríme, že dnes večer to zvládne, odtancuje aj napriek svojmu zraneniu a predstaví sa našim divákom,” uviedla pre Nový Čas TV Markíza.

Mariov nešťastný pád môžete vidieť >>>TU<<<

Vystúpenie Maria a Vandy môžete vidieť >>>TU<<<

Zdroj: Nový Čas, Markíza | Foto: IG/letsdance.markiza