Deň D sa pomaly ale isto blíži a prípravy sú preto v plnom prúde. Áno, reč je o svadbe Adely Banášovej a Viktora Vinczeho, ktorá sa bude konať čo nevidiac. Reakcie na zásnuby boli rôzne, no v konečnom dôsledku sa všetci tešia. Reakcia Adelinho otca na veľkolepý deň, ktorý sa bude konať vás však prekvapí!

Každý by očakával od svojich najbližších podporu v prípravách na svadbu. V minulosti to tak vo väčšine prípadov bolo, no dnes je doba modernejšia, pokročilejšia a ľudia sú viac sebestační, a dokážu si všetky výdavky zaplatiť sami. Inak to nie je ani v prípade Adely a Viktora, ktorí nečakajú od rodiny finančnú pomoc, nakoľko sú obaja bezproblémovo zabezpečení. Hoc sa snažia detaily svadby utajiť a musíme povedať, že sa im to darí naozaj vynikajúco, tak aj napriek tomu sa podarilo zistiť, čo povedal o svadbe svojej dcéry spisovateľ Jozef Banáš. „Všetko si platia sami, od nás nechceli nič. S manželkou nás pozvali s tým, že sa nemáme o nič starať”  povedal šťastný otec pre cas.sk. Keďže Adela je uznávaná moderátorka a ponuky sa jej len tak hrnú a jej partner je hviezdou spravodajstva je teda očividné, že dvojica si nad otázkou financií neláme hlavu.

Jedno však vieme, svadba sa bude konať v evanjelickom duchu a bude pozvaných mnoho hostí. Samotní rodičia snúbencov, však vôbec netušia koľko ľudí bude sledovať tento veľkolepý deň, ba priam svadbu roka, pretože všetko je v réžií zaľúbencov, ktorí si detaily naozaj poriadne strážia!

Zdroj: cas.sk | Foto: Youtube, Instagram