Dominiku Dávidovú ste mohli vidieť v tohtoročnej súťaži krásy Miss 2017 a svojim výzorom sa trošku odlišovala od bežných uchádzačok o titul najkrajšej ženy Slovenska. Dominika má postavu, ktorú by niektorí označili ako “plnšiu”, čo nie je v súťažiach krásy typické. 

Dominika sa snažila dostať do finále už minulý rok, no neúspešne. Tento rok sa jej to podarilo, no nemala to jednoduché. Okolie ju neustále zhadzovalo, odporúčali jej diéty a snažili sa jej ukázať, že je “iná” ako ostatné dievčatá. Riaditeľka súťaže a aj samotné dievčatá ju však podporovali, preto sa rozhdla v súťaži ostať.

Kult krásy, ktorý je nastavený na dnešnú dobu je naozaj nemilosrdný. Je smutné, že v 21. storočí nedokážu niektorí ľudia hľadať krásu v rozmanitosti a za peknú sa len veľmi ťažko považuje tá, ktorá má pár kíl naviac. Dominika je nádherná žena, s krásnou tvárou a ohromnou charizmou, ktorá z nej vyžaruje a jej postava je niečo, za čo sa rozhodne hanbiť nemusí! Jej úspech, prebojovať sa do finále Miss Slovenska, teší aj nás!

Zdroj: extra.cz | Foto: Instagram