Izraelská modelka, ktorá sa presadila aj ako herečka vo filmovej brandži, prežíva v súčasnej dobe jedno z najkrajších období. Z Gal Gadot sa totižto stala hrdá dvojnásobná mamička. 

Gal Gadot vo svojich osemnástich rokoch vyhrala Miss v Izraeli a postupom času sa jej otvorili brány do modelingového sveta, v ktorom spolupracovala len s tými najzvučnejšími menami. Vďaka týmto ponukám sa stala jednou z najúspešnejších manekýnok vo svojej krajine. 32-ročná kráska však vyskúšala šťastie aj vo filmovom priemysle a zahrala si v mnohých známych filmoch, ku ktorým možno zaradiť Rýchlo a zbesilo či Batman vs. Superman: Úsvit spravodlivosti. V júni tohto roka zasa vyjde dlho očakávaný film Wonder Woman, v ktorom si Gal strihla hlavnú úlohu.

Gal Gadot

Okrem úspechov vo svojej kariére ich rodená Izraelka zažíva aj vo svojom súkromnom živote. Gal totižto so svojim manželom Yaronom Versanom privítali na svet svoju druhú dcérku, ktorá dostala meno Maya. Z ich prvorodenej Almy sa tak po šiestich rokoch stala veľká sestrička.

Touto snímkou oznámila príchod svojho druhého potomka

Foto/Zdroj: Instagram