Televízna šou Ruža pre nevestu sa stretla s mimoriadne pozitívnou odozvou publika, predovšetkým vďaka rôznym paródiám, ktoré kolujú po sociálnych sieťach. Súťažiace bažiace po láske bojujú o srdce Tomáša Tarra, pričom v hre ostáva posledných deväť dievčat.

V piatok večer bola na obrazovkách Markízy odvysielaná šiesta epizóda reality šou Ruža pre nevestu, a kým Tomáš i súťažiace zažili poriadnu drámu, v dôsledku ktorej malo vypadnúť jedno z dievčat, napokon z hry prekvapivo odišla držiteľka titulu Miss ruža. Katarína Talanová, známa aj z talentových súťaží, patrila k najvýraznejším tváram šou, avšak od verejnosti sa dočkala predovšetkým výsmechu a rozporuplných reakcií.

Blondínka, ktorá sa netajila vášňou k hudbe, neraz pred kamerami aj spievala, pričom Tomášovi zložila zamilovanú pieseň. Rôzne vyjadrenia speváčky sa napokon stali živou pôdou pre slovenských komikov, ktorí Katku neváhajú parodovať. „Dievčatá, držím vám palce a nech to vyhrá čo? Dobro a láska!” lúčila sa so súperkami pred definitívnym odchodom zo šou.

„Tomáš sa mi veľmi páčil, cítila som k nemu náklonnosť, je to naozaj úžasný muž. Myslela som, že uvidí vo mne to pekné, čo mám naozaj v srdci. To, aké dievčatá tam ostali, to sa ešte vykreslí, ale ja mu veľmi prajem, aby naozaj zvíťazila láska,” dodala 31-ročná umelkyňa tesne predtým, ako divákom Markízy nečakane zaspievala legendárny hit I Will Always Love You od Whitney Houstom.

Ako len pred okamihom zverejnil denník Plus JEDEN DEŇ, Katka po opustení vily odišla do hotela, kde čakala na svoj odlet a čas si krátila v tureckom karaoke bare. “Tam si navzájom padla do oka s jedným Rakúšanom. Dievčatám dokonca hodinu po vypadnutí napísala, že už má novú lásku. Za dotyčným pánkom bola už aj v Rakúsku. Dlho im to však nevydržalo,” uviedli informáciu od zdroja.

Pre horúce novinky SLEDUJTE náš Facebook! Nájdete ho >>>TU<<<

Zdroj: Plus JEDEN DEŇ | Foto: IG/nas*atazena, jovinecko, katytalan_, kristofko