Televízia Markíza vytiahla v aktuálnej sezóne z rukáva veľké tromfy, a kým na obrazovkách u divákov mimoriadne boduje tanečná relácia Let’s Dance, fanúšikov si našli aj zamilované nevesty. Dve z nich sa dokonca v uplynulých hodinách objavili na priamom prenose umeleckej šou!

Zatiaľ čo nedeľný večer patrí na obrazovkách TV Markíza tanečnej šou Let’s Dance, v piatok si diváci obľúbili romantickú zoznamku Ruža pre nevestu. Aktuálne vo vile v Turecku bojuje o priazeň Tomáša Tarra deväť dievčat, pričom nie je žiadnym tajomstvom, že dnes sú už všetky v pohodlí svojich domovov. Natáčanie relácie totiž prebehlo pred istým časom, avšak stále ostáva zahalené rúškom tajomstva, ktorá zo žien sa stala parnetkou sympatického ženícha.

Jednou z tých, ktoré si získali zásadnú pozornosť publika, je výrazná brunetka Marcela Dolniaková. Kráska otvorene priznáva, že jej estetické úpravy nie sú cudzie, čím je vo vile doslova neprehliadnuteľná. Svoj status dračice potvrdila aj počas siedmeho kola šou Let’s Dance, kde prišla svojich favoritov podporiť priamo do publika. Bývalá profesionálna basketbalistka prišla do Incheby v spoločnosti Niki Zsurikovej, pričom obe zvolili ako správne televízne nevesty šaty v bielom odtieni. Marcela ich navyše obohatila neprehliadnuteľným výstrihom i rozparkom. Čo hovoríte na outfity dievčat z Ruže pre nevestu?

Nadupadný výstrih Marcely a ďalšie outfity môžete vidieť >>>TU<<<

Pre horúce novinky SLEDUJTE náš Facebook! Nájdete ho >>>TU<<<

Foto: IG/dolniackam, katytalan_