Jablko nepadlo ďaleko od stromu! Kým rodičia mladej speváčky dosahovali úspechy nielen na pódiách, ale aj na trávniku, ich mladšia dcéra sa vydala na spevácku kariéru. Cynthia Lara Vittek, ktorá vystupuje pod umeleckým menom Thia Vittek, má nový singel.

Mladšia dcéra niekdajšej speváčky Patrície Vittekovej a futbalistu Róberta Vitteka sa netají svojou láskou k hudbe. 15-ročná brunetka mieni preraziť vo svete šoubiznisu svojim hlasom, pričom len pred pár dňami vydala nový singel Girl Next Door. Mladá umelkyňa uviedla, že odkaz pesničky nepatrí rodičom, ale ich deťom. Tie majú pochopiť, že v ťažkých situáciách si musia nájsť niečo, čo ich napĺňa.

„Je to moja úplna prvá spoluautorska vec, je viac ako osobná. Rozprávam v nej svoj príbeh tanca a hudby, a zároveň príbeh s mojou najlepšou kamarátkou, ktorá bývala dlhé roky vo vedľajších dverách. Je to o tom, čo sme veľmi silno prežívali ako deti, pretože v rovnakom čase sme vtedy cítili, že naše rodiny už nie sú kompletné. V tom čase sme ešte nerozumeli tomu, že keď sa rodičia rozídu, tak ten jeden z nich nás neopúšťa, vtedy sme to ako deti cítili inak,” povedala Thia o skladbe Girl Next Door pre Topky.sk.

Pre horúce novinky SLEDUJTE náš Facebook! Nájdete ho >>>TU<<<

Thia s rodičmi a sestrou

Zdroj: Topky.sk | Foto: IG/thiavittek | Video: YouTube