Televízia Markíza žne momentálne úspech s romantickou šou Ruža pre nevestu, kde aktuálne ostáva už iba posledných 5 dievčat. O lásku Tomáša Tarra bojujú intenzívne, pričom jednou z tých, ktoré sú do 29-ročného fešáka už na prvý pohľad skutočne zamilované, je mladá Petrana Galatea Oráčová.

TV Markíza dala v jarnej sezóne šancu hľadaniu lásky, keď rodáka zo Štúrova zoznámila s osemnástimi vydajachtivými ženami. Tie v Turecku bojujú o priazeň Tomáša všetkými zbraňami, a kým niektoré mladík považuje len za kamarátky, iné mu učarovali výzorom či osobnosťou. Jednou z nich je aj 21-ročná Petrana, ktorá má síce skúsenosti s kamerou ako YouTuberka, avšak televízia pre ňu bola doposiaľ neznámou.

Ako priznala pre Plus JEDEN DEŇ, do Farmy by sa nikdy neprihlásila, no vie si seba samu predstaviť v šou Love Island. “Tam som sa aj hlásila, teda, moja mama ma prihlásila. Nevybrali ma, ale moja prihláška bola stále v databáze televízie. Keď obsadzovali dievčatá do Ruže pre nevestu, našli moju prihlášku a oslovili ma,” prekvapila kráska, ktorá má s mamou fantastický vzťah.

Ako dodala, najdôležitejšia žena jej života ju v pôsobení v šou podporuje a mnohé z dievčat považuje za sympatické, pričom dianie vo vile hodnotí aj objektívne, aj subjektívne. “Je na mňa hrdá, teší sa z toho, že sa mi darí a že ma vidí byť šťastnou. Myslím si, že Ruža pre nevestu mi otvorila mnoho dverí do sveta,” neskrýva nadšenie stále nádejná nevesta. Zároveň priznáva, že ťažko niesla kritiku zo strany divákov po prvej odvysielanej epizóde, kedy ju podržala práve milovaná mama.

Pre horúce novinky SLEDUJTE náš Facebook! Nájdete ho >>>TU<<<

Zdroj: pluska.sk | Foto: IG/petranagala, tvmarkizaofficial