Mária Schumerová v hereckom svete rozhodne nie je žiadnou neznámou. V posledných rokoch účinkovala v mnohých úspešných seriáloch, no nezanevrela ani na divadlo. Všímaví diváci si ju však môžu všimnúť aj v iných projektoch, ktorých sa stala neoddeliteľnou súčasťou.

Mária Schumerová v minulosti účinkovala v seriáloch Oteckovia či Chatári. Najnovšie hviezdi v markizáckom historickom seriáli Dunaj, k vašim službám. V deji stvárňuje pôvabnú, no chorľavú Johanku, ktorá je zamilovaná do Petra Kučeru.

27-ročná herečka však nepôsobí iba v umeleckom svete, no intenzívne sa venuje aj žurnalistike. Na konci roka 2021 sa totiž rozhodla skúsiť šťastie a prihlásila sa na verejný kasting na novú redaktorku relácie Reflex.

Mária absolvovala niekoľko pohovorov a taktiež pripravila reportáž, vďaka ktorej napokon vyhrala konkurz. „Zaujímajú ma ľudské príbehy. Okrem toho verím, že slovo má veľkú silu a správnym použitím dokáže pomôcť, dať nádej, povzbudiť, zjednotiť. V tomto má žurnalistika svojím spôsobom blízko aj k herectvu. Reflex sa venuje práve témam, ku ktorým mám najbližšie,“ povedala pre plusku.sk tesne potom, čo sa stala oficiálnou členkou markizáckeho tímu.

Rodáčku z Michaloviec tak môžu diváci vidieť v reportážach pre reláciu Reflex, no nejaký čas už pôsobí aj priamo v Televíznych novinách. Je viac ako zrejmé, že herectvo si zamilovala, no veľkú vášeň našla i v práci v spravodajstve.

Pre horúce novinky SLEDUJTE náš Facebook! Nájdete ho >>>TU<<

Zdroj: TV Markíza, pluska.sk  |  Foto: IG/maria_schumera, TV Markíza