Kým momentálne televízni diváci so záujmom sledujú zoznamovaciu reláciu Ruža pre nevestu, len pred pár mesiacmi hľadali mladí Česi a Slováci lásku v realitu šou Love Island. Víťazkou druhého ročníka sa napokon stala krásna blondínka Denisa Valová, ktorá dodnes tvorí pár s Kryštofom Novákom.

Televízia Markíza sa už dvakrát zapojila s TV Nova do nakrúcania šou Love Island, ktorej prvú sériu vyhrala Laura Chrebetová a Martin Kulhánek. V druhom ročníku si diváci najviac obľúbili športovkyňu Denisu, ktorá ich očarila nielen pôvabnou tvárou, ale aj vyrysovanou postavou. Ako sa však zdá, 20-ročná sympaťáčka nebola so svojim výzorom spokojná, a tak sa rozhodla, že podstúpi plastickú operáciu poprsia.

Blondínka pre TV NOVA uviedla, že sa po zákroku cíti dobre, pričom si dekolt nechala upraviť implantátmi vo veľkosti 390 mililitrov. Denisu bol v nemocnici navštíviť aj jej partner: „Popravde som si to na Denče nevedel predstaviť, ale veľmi sa teším. Zatiaľ to nie je úplne zahojené, tak dúfam, že nebudú žiadne komplikácie,“ povedal s tým, že si prispôsobil program, aby sa mohol o svoju priateľku starať.

Pre horúce novinky SLEDUJTE náš Facebook! Nájdete ho >>>TU<<<

Zdroj: TV NOVA, IG/denivalova