Historický seriál Dunaj, k vašim službám sa teší veľkej obľube zo strany divákov. Herci sú pred kamerami oblečení v retro kostýmoch, pričom o zaujímavé príbehy rozhodne nie je núdza. Jednou z hviezd seriálu je aj Zdena Studenková, ktorá neraz poriadne zamiešala kartami.

Zdena Studenková v seriáli Dunaj, k vašim službám stvárňuje manželku majiteľa obchodného domu Editu Kučerovú. Samotná herečka o svojej postave hovorí, že ide o ženu, ktorá sa rozhodla, že nikdy nebude chudobná.

Známa blondínka nedávno priznala, že predtým, ako prijala ponuku účinkovať v markizáckom projekte, mala dôležitú podmienku. „Vždy musím vedieť dopredu, aká bude linka mojej postavy, pretože väčšina seriálov je písaná tak, že daný týždeň neviete, čo bude o tri týždne, či neskončíte na psychiatrii alebo podobne. Takže dopredu musím mať určenú tú linku a viem, ako sa bude istým spôsobom vyvíjať,“ uviedla v rozhovore pre TV Markíza.

Je tak jednou z mála, ktorá vie, ako sa príbeh vyvíja a nezaoberá sa iba danou scénou. 68-ročnú herečku taktiež potešilo, že na kostýmoch a maskách sa pracovalo v predstihu. So seriálovou Editou má totiž rozhodne spoločnú vec, ktorou je vášeň pre módu. Podľa slov Bratislavčanky má taktiež rada komunikáciu s inteligentnými ľuďmi aj v tzv. vyššej spoločnosti.

Pre horúce novinky SLEDUJTE náš Facebook! Nájdete ho >>>TU<<<

Zdroj: TV Markíza  |  Foto: FB/Dunaj, k vašim službám-TV Markíza