Diváci mali možnosť vidieť ďalšiu epizódu reality šou Ruža pre nevestu, kde štyri dámy naďalej bojovali o srdce jedného muža. Tentokrát mu však pri vyraďovaní pomohla tá najpovolanejšia. Nejde o nikoho iného ako o Tomášovu mamu, ktorá zavítala do vily a dievčatá poriadne vyspovedala. Jednu z nich dokonca poslala priamo do finále!

Nie je žiadnym tajomstvom, že Tomáš Tarr má veľmi dobrý vzťah so svojou maminou. Bolo tak otázkou času, kedy Ingrid zavíta do vily a adeptky na lásku si poriadne preverí. Rozhodne ich nešetrila a každej súťažiacej položila aj otázky, ktoré im neboli najpríjemnejšie.

S každou z dám mala priestor porozprávať sa a spoločne sa venovali určitej aktivite. S Priscillou pripravila pre svojho syna večeru, kým Mirku prekvapila cvičením v záhrade. Tereza si v spoločnosti Ingrid a podnikateľa zahrala spoločenskú hru, pričom Petranu napokon čakal intímny rozhovor so staršou blondínkou a následne obed.

29-ročného Slováka tak určite zaujímalo, čo si o nevestách myslí aj ich potenciálna svokra. Svoj názor vyjadrila počas ceremoniálu ruží, kedy dostala príležitosť darovať jednej z dám ružu. Túžobne očakávaný kvet dostala Tereza, ktorá mala od dojatia slzy na krajíčku. Tomáš následne daroval ružu Petrane a Mirke, v dôsledku čoho šou musela opustiť Priscilla.

Pre horúce novinky SLEDUJTE náš Facebook! Nájdete ho >>>TU<<<

Zdroj: TV Markíza  |  Foto: YT/TV Markíza, TV Markíza