Šou Ruža pre nevestu si po odvysielaní niekoľkých týždňov získala veľkú priazeň divákov. Hoci sa finále a záver šou nezadržateľne blíži, priaznivci sa môžu začať tešiť. Zdá sa totiž, že hľadanie nevesty spomedzi nádherných dievčat sa neskončí len prvou sériou.

Ruža pre nevestu si postupne získala tisícky priaznivcov pred televíznymi obrazovkami a ratingy sledovanosti konkurujú aj obľúbenej Farme. Z pôvodne 18-tich dievčat sa o srdce Tomáša aktuálne uchádza už len Petrana, Tereza a Mirka. Jedna z vypadnutých krások pritom musí ísť kvôli problémom s dýchaním na operáciu.

Šou tak mieri do svojho finále, kedy sa fanúšikovia dozvedia, ktorá je nakoniec pre pohľadného podnikateľa tá pravá partnerka do života. Fanúšikovia markizáckej zoznamky však nemusia roniť slzy. Podľa všetkého pripravuje televízia aj druhú sériu! Markíza totiž na svojej oficiálnej stránke ponúka už teraz Slovenkám možnosť zaregistrovať sa do kastingu na ďalšie hľadanie nevesty.

Televízia zatiaľ správu nepotvrdila, no možno očakávať, že slečny sa na obrazovky vrátia opäť na jar, keďže jesenné obdobie bude patriť reality šou Farma. Prihlásené a vybrané dievčatá sa tak budú môcť tešiť nielen na sympatického mladíka, no aj príjemný honorár, ktorý sa pohybuje v tisíckach eur.

Pre horúce novinky SLEDUJTE náš Facebook! Nájdete ho >>>TU<<<

Zdroj: talent.markiza.sk | Foto: Televízia Markíza