Súčasťou romantickej reality šou Ruža pre nevestu je aj moderátor Krištof Králik, ktorý stál po boku Tomáša Tarra v dôležitých momentoch. Bol tak jedným z mála, kto sa dostal do blízkosti súťažiacich, pričom si jeho prítomnosť viac ako užívali. Dokonca malo dôjsť aj na nekalé ženské hry!

Krištof Králik bol v minulosti úspešným modelom, v dôsledku čoho si užíval účasť na módnych prehliadkach v Miláne či Paríži. Slováci ho však poznajú ako drsného stredoškoláka Charlieho zo seriálu Pán profesor. Ponuka moderovať šou Ruža pre nevestu bola tak pre neho veľkou výzvou, ktorú s nadšením prijal.

Počas celého natáčania v Turecku stála po jeho boku manželka Petra Mácová, ktorá bola v roku 2017 finalistkou Miss Českej republiky. 29-ročný mladík sa domnieval, že prítomnosť jeho polovičky bude jasným znakom pre adeptky na lásku, že rozhodne nie je k dispozícii.

Samotný Krištof priznal, že opak bol pravdou. Podľa jeho slov sa niektoré z dám snažili využiť ženské zbrane, keď cítili, že by v osudný večer nemuseli dostať ružu. Skúšali si tak získať priazeň moderátora v domnienke, že im pomôže ostať v šou. Rodák z Bratislavy je však šťastne ženatý a nemal záujem o žiadne zbližovanie sa s akoukoľvek inou ženou. Zdá sa, že niektorým dámam išlo hlavne o to, aby zotrvali v hre a nájsť si lásku nebolo ich prioritou.

Pre horúce novinky SLEDUJTE náš Facebook! Nájdete ho >>>TU<<<

Zdroj: TV Markíza  |  Foto: IG/tvmarkizaofficial