Reality šou Ruža pre nevestu i po pár týždňoch od skončenia rezonuje verejnosťou, pričom súťažiace si aj dlhé mesiace po nakrúcaní posielajú štipľavé odkazy. Mnohí predpokladali, že napäté vzťahy s odstupom času ochladnú, no opak je pravdou a k zmiereniu prišlo len medzi Petranou Galateou Oráčovou a Terezou Kosecovou.

Televízia Markíza priniesla na obrazovky šou Ruža pre nevestu, kde sa 18 žien odhodlalo bojovať o lásku Tomáša Tarra. Kým niektoré z dievčat boli nekonflitné či menej výrazné, iné sa zapájali do intríg a neustálych konfliktov. Od začiatku vysielania pritom stáli bok po boku Tereza s Petranou, ktoré sa napokon prebojovali aj do semifinále.

V deviatej epizóde však došlo k mimoriadnej hádke, ktorá otriasla vzťahom dobrých priateliek. Tereza si následne nedávala servítku pred ústa a na adresu Petrany sa s ostatnými súťažiacimi opakovane vyjadrovala kriticky, ba priam výsmešne. Po vypnutí kamier a s odstupom pár mesiacov sa vzťahy medzi rozhádanými kamarátkami utriasli, pričom sa spoločne ukázali na Let’s Dance i uvedení seriálu Vedma.

“Čo sa stalo vo vile, ostane vo vile! Šou a realita sa nedajú zrovnávať, preto aj keď sme úplné iné, nejako nás to k sebe ťahá,” napísala Petrana k príspevku, v ktorom zdieľala prekvapivú novinku. “Spravili sme si spoločnú spomienku. Nech to dopadlo, ako to dopadlo, celú pravdu sa aj tak nikto nikdy nedozvie, haha. Ďakujeme, že ste tu boli s nami, a tiež televízii Markíza za zážitky, na ktoré nikdy nezabudnem,“ dodala k záberu spoločného tetovania s Terezou. Tomuto hovoríme zakopanie vojnovej sekery!

Pre horúce novinky SLEDUJTE náš Facebook! Nájdete ho >>>TU<<<

Zdroj: IG/petranagala