Televízia Markíza len prednedávnom uviedla poslednú epizódu reality šou Ruža pre nevestu, kde o srdce Tomáša Tarra bojovalo 18 nádejných neviest. Kým pri vyraďovaní ostával rodák zo Štúrova pomerne pokojný a rozvážny, vyhodenie jednej z účastníčok ním predsa len výrazne zamávalo.

Reality šou Ruža pre nevestu vzbudila v Slovákoch mimoriadne vášne, pričom niektoré z dievčat si získali zásadnú pozornosť publika. Jednou z najvýraznejších krások bola zaiste neprehliadnuteľná Marcela Dolniaková, ktorá netajila nielen svoje city k Tomášovi, ale ani vzájomnú príťažlivosť. Elektrizujúce napätie sa im však napokon, paradoxne, stalo osudným, nakoľko rodák zo Štúrova priznal, že hľadá seriózny vzťah, v ktorom sa bude s partnerkou vedieť i hlbšie porozprávať.

Flirtujúcu Marcelu tak napokon nečakane vyradil, kým dvojica sa emotívne a v slzách lúčila priamo pred kamerami niekoľko minút. Keďže Tomáš neprejavil podobne výraznú ľútosť pri žiadnej inej zo súťažiacich, dokonca ani vo finále, mnohí začali polemizovať o ich súčasnom vzťahu. Nie je totiž žiadnym tajomstvom, že s víťazkou Petranou, ktorá sa medzičasom nechala potetovať s Terezou, sa po pár mesiacoch randenia rozišli. Marcela síce prezradila, že sa s hviezdou reality šou chystá na kávu, avšak ich vzťah má byť čisto kamarátsky.

V istých médiách sa dokonca začalo špekulovať, že práve výrazná kráska má stáť za rozpadom lásky víťaznej dvojice z Ruže pre nevestu, čo razantne poprela. “Do vzťahu s Petranou som sa Tomášovi nestarala, boli sme v kontakte minimálnom tak, ako bol skoro s každou účastníčkou, keďže logicky sme pracovali na tom istom projekte. Do ich vzťahu nevidíte ani vy, ani ja, tak si, prosím, odpustite dohady,” napísala Marcela. Zároveň dodala, že ak sa s niekým bude stretávať, fanúšikovia sa to dozvedia priamo od nej.

Pre horúce novinky SLEDUJTE náš Facebook! Nájdete ho >>>TU<<<

Zdroj: IG/dolniackam, TV Markíza