Reality šou Ruža pre nevestu sa medzi divákmi tešila výraznej popularite, pričom súťažiaci ostávajú v záujme verejnosti aj po vypnutí kamier. Kým viacero párov z relácie Love Island žije v harmonických partnerstvách dodnes, vzťah Tomáša a Petrany nevydržal ani do odvysielania veľkolepého finále.

Tomáš Tarr odletel v druhej polovici uplynulého roka z exotického Thajska do slnečného Turecka, aby si spomedzi 18 dievčat vybral vyvolenú nevestu. Tou sa napokon stala Petrana Galatea Oráčová, ktorá bola od samého začiatku tŕňom v oku mnohých súťažiacich. Zjavné sympatie medzi dvojicou však pokorili aj nevôľu súperiek a po ukončení šou začali spoločný život. Rozprávka však vydržala len zopár mesiacov, nakoľko obaja zhodnotili, že majú rozdielne názory na fungovanie vo vzťahu a ich cesty sa rozišli.

,,Už keď som tam došla, rozprávali sme sa o budúcnosti nášho vzťahu, čo on plánuje robiť, čo ja… a vtedy som si začala uvedomovať, že fuuuu… toto neznie kompatibilne. No a jeden večer som si uvedomila, že toto už nemá cenu ďalej ťahať a tváriť sa, že všetko je v poriadku. Pobalila som si kufre a išla som do hotela. Potom som sa rozhodla, že si booknem letenku naspäť na Slovensko a ukončím tento vzťah,” uviedla mladá študentka pre Refresher. Ako dodala, do vzťahu dávala veľa energie, avšak pre Tomáša malo byť prioritou budovanie biznisu, čo im ho údajne narúšalo.

Úspešný mladík sa len prednedávnom vrátil späť na Slovensko, kým privítať ho bola priamo na letisku mama Ingrid. Ako prezradil pre Plus JEDEN DEŇ, on vidí rozchod s Petranou trochu rozdielne: ,,Ani jeden rozchod nie je jednoduchý, ale pre nás to bolo už pár mesiacov také, že sme mali veľa problémov a fakt to nefungovalo, takže ja som už vedel, že sa to k tomu blíži. Čím viac sme boli spolu, tým viac sme boli rozdielni, začali sme mať rozdielne názory na všetko, takže keď došlo k rozchodu, už som to očakával, ale nebolo to jednoduché,” povedal Tomáš.

Zároveň poprel tvrdenia Petrany a dodal, že práca mu zaberá približne 2 až 3 hodiny denne. Študentke z Bratislavy mal venovať prevažnú časť každého dňa a taktiež jej pomáhať s presadením sa v modelingu v Thajsku. “Zoznámil som ju s kamarátmi, ktorí by jej vedeli dohodiť nejaké modelingové kšefty, ale Petrana to asi nechcela. Keď prišla do Bangkoku, od začiatku tvrdila, že je tam na dovolenke… Nemyslím si, že by som práve ja nedával do toho vzťahu energiu, pretože sme boli spolu takmer 24/7 a spravil som pre ňu veľa,” prekvapuje.

Ako Tomáš dodáva, je typ človeka, ktorý na sebe a vzťahu mieni pracovať, kým Petraninou prioritou malo byť doma “chillovať” na sociálnej sieti Tik Tok. Rodák zo Štúrová zároveň označil expartnerkino vyjadrovanie sa k ich spoločnému intímnemu životu v relácii K-Fun za pod úroveň, nakoľko tieto informácie majú ostať za zatvorenými dverami. “Ale tak.. Pochválila ma, takže v pohode (smiech),” prezradil s tým, že momentálne vôbec nie sú v kontakte.

Pre horúce novinky SLEDUJTE náš Facebook! Nájdete ho >>>TU<<<

Zdroj: Plus JEDEN DEŇ, Refresher | Foto: markiza.sk