Vysielanie reality šou Ruža pre nevestu skončilo už pred pár týždňami, no súťažiace dodnes dávkujú svojim fanúšikom nové informácie zo zákulisia relácie. Kým pred kamerami si viaceré z dievčat nedokázali prísť na meno, po ich vypnutí sa niektoré z vzťahov utriasli.

Tereza Kosecová a Petrana Galatea Oráčová patrili v šou Ruža pre nevestu k najlepším kamarátkam, avšak po konflikte v deviatej epizóde sa ich cesty rozišli. Potetovaná brunetka napokon našla spojencov v súperkách, pričom víťazka relácie bola dlhé týždne objektom urážok a osočovania. Dievčatá si napokon k sebe opäť našli cestu a po odvysielaní finále sa znova objavujú bok po boku aj v médiách.

Najnovšie spoločne prijali pozvanie na rozhovor, kde okrem iného priznali, že za účinkovanie v šou dostali honorár. „Samozrejme, že sme dostali peniažky. Aj keď sa to nezdá, tak my sme každý jeden deň točili, my sme naozaj že od rána do večera natáčali, mali sme že do týždňa jeden deň voľna. A aj to si tak že dospával celý ten týždeň a vôbec si si nestihol oddýchnuť a znovu si natáčal, plus doma máš nejaké výdavky, ako napríklad, že ja som mala nájom, telefón, ktoré musíš zaplatiť, čiže keby to bolo bez honoráru, tak do toho asi nejdem,” uviedla Tereza pre Refresher.

„Tak zadarmo by nikto nepracoval. Bola to práca.. Určite to nie je taký bombový honorár, ako ľudia hovoria na sociálnych sieťach, že všetky sme tam prišli, dostali peniaze a teraz si žijeme super úžasný život. To proste nie. Bolo to fajn za to, čo sme si prešli, koľko sme museli robiť, ale teraz to nebolo také, že sme to natočili pred 7 mesiacmi a doteraz si žijeme z honorárov,” dodala Petrana s tým, že suma zaplatila psychickú ujmu, ktorú mali po súťaži.

Pre horúce novinky SLEDUJTE náš Facebook! Nájdete ho >>>TU<<<

Foto: IG/tvmarkizaofficial