TV Markíza momentálne pripravuje tretiu sériu reality šou Love Island, pričom len pred pár dňami prekvapila víťazka druhej série výraznou premenou. Podstúpila totiž úpravu svojho dekoltu, avšak nebola jediná! Pod skalpel si totiž ľahla aj hviezda prvého ročníka!

Zdá sa, že mnohé dievčatá z reality šou Love Island nie sú spokojné so svojim prirodzeným dekoltom, a tak sa zverejú do rúk odborníkov. Kým sa už počas vysielania oboch sérií niektoré zo súťažiacich netajili silikónovými implantátmi, iné si ich nechali voperovať po vypnutí kamier.

Najnovšie sa k vylepšeným kráskam pridala víťazka 2. série Denisa Valová, kým operáciu priznala aj Tereza Lojkasková! Kráska zahviezdila v prvom ročníku, kde bojovala v šou prevažne po boku čokoládového fešáka Nathana. Aj keď ich vzťah v relácii pôsobil nádejne, ešte pred vyradením city dvojice nečakane ochladli. Dnes má už Tess nielen nového priateľa, ale aj vysnívané krivky.

„S pánom doktorom sme sa rozhodli pre 450 ml (s tým, že už predtým som mala dvojky/trojky),” povedala otvorene. „A vôbec najčastejšia otázka je PREČO – tak to vás veľmi nepoteším. Viem, že by sa asi hodil príbeh o tom, ako som po operácii túžila od svojich 15, a že mi pomohla vyriešiť môj mladistvý komplex… Ale aby som pravdu povedala, tak to vôbec nie je môj prípad. Skôr to do môjho života prišlo ako blesk z čistého neba a čiastočne to sama za seba považujem aj za určitý risk, za ktorý som teraz ale vďačná, že som ho podstúpila. A so všetkou pokorou môžem povedať, že krajšie prsia som nevidela,” dodala.

Terezu po úprave môžete vidieť >>>TU<<<

Pre horúce novinky SLEDUJTE náš Facebook! Nájdete ho >>>TU<<<

Zdroj: IG/tess.lojkaskova, victorianiang, chrebetova