Obľúbená slovenská herečka zažíva náročné a smutné chvíle. Ako totiž prezradila fanúšikom na sociálnej sieti, musí sa zmieriť s veľkou bolesťou. Jej 88-ročná mamina totiž vydýchla poslednýkrát, čím prišla o najdôležitejšiu ženu vo svojom živote.

Oľga Belešová je na Slovensku už roky známou herečkou. Okrem divadla si ju diváci zamilovali vďaka úlohe pani Bežnej v komediálnom seriáli Profesionáli. Momentálne taktiež zahviezdila v populárnom markizáckom seriáli Dunaj, k vašim službám.

Umelkyňa ale v súkromí prežíva náročné a smutné chvíle. Len pred pár hodinami totiž zverejnila fanúšikom na sociálnej sieti zarmucujúcu novinu. Oľga prišla o najdôležitejšiu ženu svojho života, keď poslednýkrát vydýchla jej 88-ročná mama Oľga.

Mami… strašne to bolí,” napísala k záberu EKG, ktorý zachytáva srdcovú činnosť. Užialenej herečke, ktorá sa vyrovnáva s obrovskou stratou, vyjadrili kondolencie aj kolegovia Monika Hilmerová, Kvetka Horváthová, Kristína Tormová, Zuzana Vačková či Beáta Dubasová. O život v nedeľu náhle prišla aj slovenská laureátka ceny Biela vrana.

Pre horúce novinky SLEDUJTE náš Facebook! Nájdete ho >>>TU<<<

Zdroj | Foto: IG/olga.belesova, Televízia JOJ