Tisícky fanúšikov zostali v šoku potom, čo sa dozvedeli zdrvujúcu správu. Sympatická influencerka totiž náhle zomrela, pričom oficiálne stanovisko zverejnila trúchliaca rodina. Po mnohých otázkach napokon aj otvorene prezradili, čo bolo dôvodom smrti mladej blondínky.

Je to iba pár hodín, čo sa na účte známej influencerky Annabelle Ham objavil šokujúci príspevok. Jej rodina totiž oznámila, že 22-ročná žena náhle zomrela. ,,Annabelle totiž utrpela epileptický záchvat, po ktorom zomrela. Bojovala s tým už dlhú dobu a chcela o tom zvýšiť povedomie, čo v jej mene urobíme. Annabelle bola krásna, inšpirujúca a žila svoj život naplno. Všetci, ktorí ju stretli, boli inšpirovaní jej energiou a svetlom, ktoré žiarilo v jej duši. Bola a navždy bude milovaná,” vysvetlili príbuzní zosnulej krásky.

Energická Američanka mala úspešný lifestylový YouTube kanál a taktiež pôsobila aj na sociálnej sieti Instagram. Navštevovala vysokú školu v meste Kennesaw a zároveň pracovala ako stážistka v športovom rádiu. So svojimi fanúšikmi otvorene hovorila o epilepsii, ktorou trpela, príznakoch a ľuďom pravidelne radila, ako pomôcť človeku so záchvatom.

Pre horúce novinky SLEDUJTE náš Facebook! Nájdete ho >>>TU<<<

Zdroj: IG/annabelle_ham  |  Foto: IG/annabelle_ham, Unsplash