Tak toto mnohých fanúšikov rozhodne nepoteší! Elánisti v posledných rokoch niekoľkokrát avizovali koniec hudobnej kariéry, no potom predsa len zorganizovali koncert, na ktorom sa zúčastnili tisícky Slovákov. Budúcnosť kapely je však vážne ohrozená, keďže jeden z členov sa sťahuje do zahraničia.

Zdá sa, že Jano Baláž sa rozhodol pre životnú zmenu. Je totiž známe, že z prvého manželstva má dve deti, kým s druhou manželkou Danou, ktorá je výtvarníčkou, sa teší zo 16-ročnej dcéry Niny a 14-ročného syna Janka. Práve kvôli najmladšiemu členovi rodiny sa manželia rozhodli odsťahovať do zahraničia.

Podľa informácií Plus JEDEN DEŇ sa celá rodina čoskoro presunie do Švajčiarska. „Kvôli ne­smierne talentovanému synovi sa Jano Baláž sťahuje do Davosu vo Švajčiarsku, kde syn čoskoro začne trénovať. Jano sa mu skrátka snaží vytvoriť tie najlepšie podmienky pre ďalšiu budúcnosť a môj názor je, že raz ho dovedie do národného mužstva,“ prezradil zdroj blízky hudobníkovi.

Janko má rád hudbu po otcovi, no je predovšetkým vášnivým hokejistom. Balážovci si už dokonca mali v zahraničí prenajať byt, pričom športovec momentálne pôsobí v mládežníckom klubu HC Slovan Bratislava. Rodičia mu však chcú dopriať vzdelanie a hokejovú prípravu, ktorá mu pomôže viac napredovať v hokejovej kariére.

Pre horúce novinky SLEDUJTE náš Facebook! Nájdete ho >>>TU<<<

Zdroj: Plus JEDEN DEŇ |  Foto: FB/ELÁN