Reality šou Ruža pre nevestu si získala tisíce fanúšikov, pričom dievčatá, ktoré bojovali o srdce Tomáša Tarra, vzbudzujú záujem divákov dodnes. Jednou z najvýraznejších súťažiacich bola aj Katarína Talanová, ktorá sa pred kamerami preslávila ako spievajúca umelkyňa túžiaca po pravej láske.

Kým Tomáš Tarr spoznal v Ruži pre nevestu svoju vyvolenú partnerku, ktorou sa však po víťazstve Petrany stala neprehliadnuteľná Marcela Dolniaková, svoju nádej stále nezatracuje ani svojrázna Katka. Krehká plavovláska neraz priznala, že by si po boku Tomáša dokázala predstaviť svoju budúcnosť, pričom v dôsledku svojho vystupovania bola zdrojom viacerých paródií.

Ako však uviedla v internetovej relácii TV Markíza, sama je milovníčkou humoru a vtipné videá na jej adresu berie s absolútnym nadhľadom. Katka zároveň dodala, že jej mimoriadnou vášňou je aj naďalej hudba, pričom zaspievala ústrednú skladbu z telenovely Skrytá vášeň. A kým niektorým z komentujúcich sa spev blondínky páčil, iní mali úplne odlišný názor. Čo vy?

Spev Katky si môžete vypočuť >>>TU<<<

Pre horúce novinky SLEDUJTE náš Facebook! Nájdete ho >>>TU<<<

Zdroj: TV Markíza, IG/katytalan_