Len pred pár hodinami zasiahla fanúšikov športu nečakane smutná informácia o úmrtí bývalého hráča domáceho Slovana. Mladý futbalista prednedávnom ukončil kariéru zo zdravotných dôvodov, pričom napokon skonal vo veku 30 rokov.

Fanúšikovia športu ostali zdrvení potom, ako sa verejnosť dozvedala o úmrtí 30-ročného Nermina Crnkiča. Futbalista Bosny a Hercegoviny zomrel podľa portálu klix.ba na následky infarktu, kým pred dvoma rokmi ukončil zo zdravotných dôvodov profesionálnu kariéru. Následne sa s rodinou presťahoval do Ameriky.

“So smútkom sme obdržali informáciu o úmrtí Nermina CRNKIĆA, bývalého hráča ŠK Slovan. Nermin nás navždy opustil vo veku 30 rokov. Rodine a pozostalým vyjadrujeme úprimnú sústrasť. Nermin CRNKIĆ pôsobil v belasom v jarnej časti ročníka 2015/16, v našej ligovej súťaži strelil za Slovan dva góly pri víťazstvách nad Ružomberkom a Senicou,” uvádza k úmrtiu športovca ŠK Slovan. Okrem domáceho klubu si zahral aj za Znojmo, Jablonec, Tuzla City, Michigan, FK Sarajevo a Efurt. Česť jeho pamiatke.

Pre horúce novinky SLEDUJTE náš Facebook! Nájdete ho >>>TU<<<

Zdroj: ŠK Slovan, klix.ba | Foto: FB/Nermin Crnkic, ŠK Slovan Bratislava