V nedeľu TV JOJ odštartovala veľkolepú šou Česko Slovensko má talent, kde sa ukázalo hneď niekoľko nadaných súťažiacich. Kým divákov i porotu ohúrili tanečné, akrobatické, spevácke či zvieracie čísla, pozornosť si získal aj Slovák Jozef Flak.

Prvá epizóda jedenásteho ročníka šou Česko Slovensko má talent bola plná jedinečných vystúpení, pričom na pódium sa pred porotu postavili i súťažiaci, ktorých výkon na postup do ďalšieho kola nestačil. Jedným z nich bol aj sympatický prekladateľ Jozef Flak, a kým pred kamery prišiel s úsmeovom a odhodlaním, piatich umelcov svojim spevom nepresvedčil.

37-ročný Slovák priamo v televízii priznal, že sa mu ešte nepošťastilo mať partnerku, na čo sa ho Diana Mórová opýtala: “Vy ste panic?” Jojo sa však nenechal vyviesť z miery a herečke k pozitívnej odpovedi dodal, že mal už koncert v Partizánskom, kde mu vyjadrilo podporu viacero ľudí. Taktiež s nadhľadom verí, že ak mu to šou TV JOJ umožní, ženy za ním budú chodiť v húfoch.

Nadšenec hudby a hry na gitare, ktorý je zároveň veľkým fanúšikom speváka Bryana Adamsa, následne zaspieval porote dve skladby. Rozčarovanie prišlo v momente, keď gitara, ktorú mali diváci možnosť počuť, znela len z hudobného podkladu, pričom porotu neohúril ani spev súťažiaceho. Napokon mu venovali cenu “zlatého Pátroviča”, ktorú však Jozef prijal s úsmevom na tvári.

Napriek vystúpeniu, ktoré si od poroty vyslúžilo jednoznačné nie, sa na sociálnych sieťach diváci Jozefa prevažne zastali, no objavil sa tu i názor jeho známeho. Ten uviedol, že súťažiaci vyrastal s detskou obrnou, kým prechádzkou v ružovej záhrade nebol ani jeho rodinný život. “Je to chlap, čo si dosť prežil, chlap žijúci vo svojom svete. Nechapajúci pravidlám toho „nášho”, avšak stale priebojný nájsť si v spoločnosti svoje miesto a spĺňať si svoje sny. To, čo sa dnes stalo, je opätovné potvrdenie televízneho cynizmu, biznisu postaveného na ľudskom nešťastí a ľudskej hlúposti,” napísal istý David.

Celé vystúpenie Jozefa si môžete pozrieť >>>TU<<<

Pre horúce novinky SLEDUJTE náš Facebook! Nájdete ho >>>TU<<<

Zdroj: TV JOJ, joj.sk