Tretia séria historického seriálu Dunaj, k vašim službám sa teší veľkej obľube divákov. Fanúšikovia sú nadšení nielen z deja, ale aj krásnych kostýmov a retro priestorov. Málokto však vie, že talentované dievčatko sa postavilo pred kameru prvýkrát, pričom otvorene priznáva, že cítilo nervozitu a hanbilo sa.

Chudobná Zuzka si v historickom seriáli získala veľké množstvo fanúšikov, keďže ide o skromnú, no pracovitú dievčinu. Túto postavu stvárňuje Hanka Krejčová, ktorá je dcérou riaditeľa spravodajstva Henricha Krejča v televízii Markíza. Jej mama Ivana taktiež pracuje v modro-žltej televízii ako redaktorka.

12-ročna školáčka chcela vyskúšať herectvo už v minulosti, pričom bola na konkurze do seriálu Oteckovia. Vtedy sa jej nepodarilo získať žiadnu postavu. Príležitosť ukázať svoj talent dostala až v seriáli Dunaj, k vašim službám. Prvýkrát pred kamerou pociťovala trému a hanbila sa. Podľa jej slov jej veľmi pomohli hereckí kolegovia Matúš Kvietik a Sarah Arató.

Hanka je z tejto hereckej príležitosti nadšená, no musela sa vzdať niektorých koníčkov. Venuje sa hlavne divadelnému krúžku. „Teší sa na každé jedno nakrúcanie. Niekedy točí od pol šiestej rána, inokedy do deviatej večera. A občas ide z nakrúcania rovno do školy na písomku,“ uviedol jej otec pre Nový Čas.

Žiačka 6. ročníka má stále veľký nadhľad nad jej budúcou kariérou. Priznala, že herectvo ju láka, no rada by sa stala lekárkou. Sama si však uvedomuje, že na takéto dôležité rozhodnutie má ešte čas. „Nech sa rozhodne sama, je to na nej. Želáme si, aby v živote robila zmysluplnú prácu, aby ju robila čestne a aby zostala skromná,“ dodal Krejča.

Pre horúce novinky SLEDUJTE náš Facebook! Nájdete ho >>>TU<<<

Zdroj: Nový Čas  |  Foto: TV Markíza, FB/Dunaj,k vašim službám