Aktuálne fanúšikovia futbalu predovšetkým sústredia svoju pozornosť na kvalifikáciu o EURO 2024, avšak aj behom tohoto víkendu sa hrajú na Slovensku všetky súťaže s výnimkou Niké ligy.

V piatok večer sa rozbehlo 12. kolo druhej najvyššej súťaže v Myjave, ktorá bola v tabuľke pred zápasom na 4. mieste a len tri body ju delili od druhého Púchova, a teda barážovej pozície o Niké ligu.

Už podľa kurzov vypísaných bookmakerov bolo pred zápasom zjavné, že sa v zápase bude diať “niečo nekalé”. Mnohí si vzhľadom k tomu, že domáci Spartak hostil na svojom štadióne rezervu Slovana Bratislava dovtípili, o čo asi ide. A nemýlili sa.

Slovan “B” nastúpil v mimoriadne silnej zostave, v ktorej nechýbali mená ako David Strelec, Marko Tolič, Uche Agbo či Sharani Zuberu, teda hráči, ktorých veľmi dobre poznáme aj z prvého tímu. Strelec, ktorý otvoril skóre, má na konte aj duely za slovenské reprezentačné Áčko či gól v talianskej Serie A. Niké ligistov z majstrovského celku sa v Myjave predstavilo ešte viac.

Samozrejme, Slovan neporušil žiadne pravidlá, ale dá sa povedať, že to bolo dosť kruté pre Myjavu, ktorá tak čelila zrejme najsilnejšiemu Slovanu spomedzi všetkých druholigových tímov v aktuálnom ročníku, možno za niekoľko sezón. Duel pred zrakmi približne šiestich stoviek divákov napokon skončil 1:4

Zdroj: Flashscore | Foto: Instagram/ŠKSlovanBratislava