Určite ste už aj vy počuli známu frázu “krásne ženy to majú v živote jednoduchšie”. Avšak zdá sa, že to nemusí byť tak celkom pravda, teda aspoň nie vo všetkých prípadov. Práve to má byť problém úspešnej modelky! 

Ako sa hovorí, každý máme nejaké problémy, akurát nie všetci o nich hovoria alebo ich dávajú najavo. Švédska modelka Amber Johanssen má problém si nájsť partnera a dokonca priznala, že už dva roky nemala s*x.

Teraz si mnohí povedia, že to musí byť hlúposť, pretože má státisíce odberateľov na sociálnych sieťach a dokonca vo svojich 37 rokoch nepôsobí ani prehnane umelým dojmom ako poniektoré “celebritné” slečny.

Denník Dailystar priniesol rozhovor s ňou, v ktorom priznala, že pochopila, prečo nemá šťastie na mužov a doslova žije v celibáte. Švédska hviezda, ktorá zarába okolo 50 000 libier mesačne (takmer 60 tisíc eur) tvorbou online obsahu, je presvedčená, že chlapi sú príliš vystrašení na to, aby ju oslovili. Tvrdí tiež, že niektorí sa jej úspechu a pekného vzhľadu „boja“.

Prezradila: Nebola som na rande ani som nemala s*x dva roky. Nedržím celibát z vlastného presvedčenia, len nemôžem nájsť toho správneho chlapa. Moja s*xuálna túžba je stále silná a takmer denne si to robím sama. Moja práca bráni môjmu milostnému životu, pričom väčšina chlapov sa ma bojí osloviť. Alebo ako jeden nedávno proste pred stretnutím cúvnu, keďže asi nemajú dostatočné sebavedomie stýkať sa s úspešnou a dobre vyzerajúcou ženou.“

Každopádne, dodala, že tzv. alfasamcov, ktorí by ju chceli ako jednorázovku či bokovku, nechce, pretože túži po vzťahu so všetkým, čo k nemu patrí. Tieto slová z úst 37-ročnej Švédky sú možno podľa niekoho povýšenecké a dostalo sa jej aj výsmechu a urážok, no jedným dychom treba dodať, že rozhodne nie je jediná, ktorá má takýto problém a možno aj vo vašom okolí máte nejakú atraktívnu ženu, ktorá je na rozdiel od priemernejších sama. A taktiež páni, priznajte si, že nie všetci by ste mali odvahu ísť do vzťahu s takouto, na prvý pohľad, atraktívnou ženou.

Zdroj: Instagram/Dailystar | Foto: Instagram/Amberjsweetheart