Pred pár hodinami zasiahla filmový svet mimoriadne smutná správa. Herečka, ktorá zahviezdila v úspešných filmoch i seriáloch, odišla na večný odpočinok. So zákernou chorobou bojovala do posledného dychu, no tá napokon nad ňou vyhrala.

Vo veku 76 rokov zomrela americká herečka Suzanne Somers, ktorá bojovala s rakovinou. Fanúšikov ubezpečila, že sa nevzdáva a urobí všetko preto, aby bola opäť zdravá. Bohužiaľ, poslednýkrát vydýchla vo svojom dome v kruhu najbližších vrátane manžela a syna.

Slávna blondínka prekonala agresívnu formu rakoviny prsníka v roku 2000, pričom sa jej v lete 2023 zákerná choroba vrátila. „Ako viete, pred dvadsiatimi rokmi som mala rakovinu prsníka, odvtedy sa opäť objavuje a ja pokračujem v boji s ňou. Na boj s ňou použijem najlepšie alternatívne a tradičné liečby. Nie je to pre mňa nič nové, viem, ako si obliecť bojový výstroj a bojovať,“ pred niekoľkými mesiacmi oznámila na sociálnej sieti.

Suzanne odštartovala svoju kariéru ako modelka, no neskôr sa dostala k herectvu. Milióny fanúšikov ju poznajú ako Carol Lambertovú z legendárneho seriálu Krok za krokom. Objavila sa však aj v mnohých filmoch ako Zamilovaný profesor, Taký neveselý príbeh alebo Povedz, že to tak nie je.

Pre horúce novinky SLEDUJTE náš Facebook! Nájdete ho >>>TU<<<

Zdroj: People  |  Foto: IG/suzannesomers, Pixabay