Lionel Messi je pre mnohých najlepším futbalistom histórie a pre mnohých bolo sklamaním, keď v lete 2023 podpisal kontrakt v americkej MLS s kluobm Inter Miami. Behom krátkej doby tak prišla Európa a európski fanúšikovia o Messiho, Ronalda i Neymara, teda tri možno najväčšie postavy svetového futbalu, ktoré majú najviac odberateľov na sociálnych sieťach.

Messi po svojom príchode pomohol vyhrať Miami ligový pohár, avšak do play-off MLS ho nedotiahol. Proti bola veľká strata z jari a rovnako tak aj zranenie, pre ktoré posledné kolá neodohral.

Práve to, že Inter Miami nepostúpil do play-off a nová sezóne MLS začne až na prelome februára a marca 2024, nahráva ďalším špekuláciam či rovno ponukám na zisk Messiho, a to aspoň formou hosťovania.

V médiach sa okamžite objavilo spojenie Messiho a Barcelony, to je však vzhľadom k finančným problémom katalánskeho klubu takmer nemožné. Záujem však údajne hlásia minimálne dva kluby zo Saudskej Arábie, ktoré sú Messimu ochotné splniť prakticky čokoľvek. Tak sa nechajme prekvapiť. Dopraje si Messi 4-mesačný “odpočinok” alebo zamieri niekam na hosťovanie?

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Leo Messi (@leomessi)

Zdroj: Goal.com | Foto: Instagram/Leomessi