Nielen v zahraničnom šoubiznise sa akoby “roztrhlo vrece” s tehotenstvami, ale aj v tom slovenskom. Známa moderátorská dvojica prežíva jedno z najkrajších období vo svojich životoch, pretože sa z nich čoskoro stanú pyšní rodičia. 

Diana Hágerová a Roman Juraško sú známe tváre v slovenskom šoubiznise, ktoré spojila spoločná práca. Obaja pracovali v Teleráne i v známom slovenskom rádiu Európa 2. Aj napriek tomu, že je medzi nimi až jedenásťročný vekový rozdiel, patria medzi najstabilnejšie a najsympatickejšie páriky na Slovensku.

Život tejto známej dvojice však dostane úplne nový rozmer, pretože očakávajú svoj prvý prírastok. Touto radostnou správou sa zaľúbenci pochválili prostredníctvom sociálnej siete Instagram, kde zverejnili prvú snímku, na ktorej Roman svojej atraktívnej polovičke hladká bruško. Diana k fotografii napísala, že ich život čoskoro získa úplne nový zmysel.

Behom pár minút si pod roztomilou snímkou vyslúžili mnoho krásnych slov a gratulácii nielen od svojich fanúšikov, ale aj od známych ľudí. Zablahoželala im aj slovenská módna blogerka Sweet Lady Lollipop či Romanova kolegyňa Adriana Poláková.

Foto | Zdroj: Instagram