To sa len tak nevidí. Agresívnych ľudí, bitky, výtržnosti či napadnutia musia riešiť policajti, žiaľ, každodenne. Vo veľkom percente prípadov zohrá úlohu alkohol a takmer výhradne sú útočníkmi muži. V Bratislave ale terorizovala verejnosť 35-ročná miestna žena.

Bratislavčanka pravidelne útočila na mužov. Vyústilo to až do facky policajtovi. O nezvyčajnom prípade informuje polícia. Tridsaťpäťročná Bratislavčanka je podozrivá zo spáchania viacerých násilných útokov na mužov.

Začiatkom októbra policajnú hliadku privolali na jednu z čerpacích staníc kde zaútočila na verejného činiteľa, a to príslušníka bratislavskej mestskej polície. Všetko zachytila kamera.„Podľa doterajších informácií mladá žena začala najprv verbálne vyhrážať mestskému policajtovi zabitím, následne na neho fyzicky zaútočila zovretou päsťou a udrela ho do oblasti tváre,“ opisuje polícia.

Na mieste ju po útoku zadržali až do príchodu policajnej hliadky. Ženu následne umiestnili do cely policajného zaistenia. Následným preverovaním zistili, že to nie je jej prvý prečin.„Policajti zistili, že na ženu bol vydaný príkaz na dodanie do výkonu trestu odňatia slobody a z uvedeného dôvodu ženu aj eskortovali do ústavu na výkon trestu odňatia slobody,“ dodáva polícia.

Foto | Video: Facebook/Polícia SR – Bratislavský kraj