Dnes zabáva tisíce ľudí a žije krásny život. Pred pár dňam sa dokonca vydala. Za spokojným úsmevom sa však skrýva trpká minulosť, o ktorej komička Simona Salátová porozprávala v BreakTheRules podcaste s Nikou Vujisić.

Simona už neraz spmenula, že má za sebou ťažké detstvo, s ktorým sa jej spájajú bolestivé spomienky. Napriek tomu, že sa doňho nerada vracia, pretože to nerobí dobre jej psychike, v BreakTheRules podcaste s Nikou Vujisić urobila výnimku.

Otec mamu týral dlhé roky

,,Tam bolo týranie, zneužívanie. Bolo to fakt, že zlé. Aj mama mala rôzne zranenia, ktoré, ja si to neviem predstaviť,” začala obľúbená komička. ,,Otec ju raz zhodil na kotol zo schodov, na kotol horúci. Ona mala celé toto, celé tieto ruky jej strhávali. Ona mala holé, bezkožé ruky. My sme ju niesli rýchlu ku starkým. To bol jeden z najhorších pohľadov, aké si pamätám. Nemala horné zuby. Mala všetky komplet vybité, celú túto radu. Vlastne mala iba také čierne koštrnky,” šokovala.

simona

To, že v jej rodine nie je niečo v poriadku, pocítila až v škole ako prváčka-druháčka. ,,Napríklad moja spolužiačka, ktorú som mala rada, chcela ju zavolať domov alebo som ja chcela ísť k nej, tak jej rodičia jej zakázali sa so mnou baviť. Že ja som bola z tej sociálne slabšej rodiny,” pokračovala.

,,Ja som sa hrozne dlho pocikávala ako dievčatko. A vlastne tým, že sa riešili iné starosti v noci ako to, že ja mám mokrú perinu, tak mne sa zásadne zapálili obličky, prechladli a skončila som v nemocnici,” opísala ďalší z trpkých zážitkov. ,,Raz na Vianoce na ňu vylial celú kapustnicu vriacu na Štedrý deň. Raz jej natrhol vlasy, skalp ako keby,” ďalej šokovala mamička 8-ročného syna Damiána. Neraz niekto na otca zavolal políciu, avšak vždy sa mu to podarilo nejako ututlať. V tom čase Simonke a jej bratovi nikto okrem starých rodičov nepomohol.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Len Simona (@simonacomedy)

Simona verila na pekné konce

,,Otec mi prepil dom. Prehral. On vlastne dostal rodičovský dom. Presťahovali sme sa do zaprdeného bytu do Žiliny, kde sa to celé veľmi, veľmi zhoršilo,” uviedla Salátová, ktorá tam začala chodiť do školy v “rómskom gete”. Jedného dňa na ňu a brata rodičia zabudli a vymkli ich. ,,Ostali sme v pyžamkách v centre Žiliny a že čo, ostali sme vonku, zima bola. Tam boli ešte búdky a ja som nejak zavolal cez krstnú starkým. Starkí po nás prišli a po tom sme sa dostali do opatery starých rodičov,” vysvetlila zabávačka, ktorá mala vtedy cca 9 rokov. O niečo neskôr išiel otec na rok a pol do väzenia a mama sa presťahovala do Čiech a viac sa o svoje deti nezaujímala.

Salátová uviedla, že verila na šťastné konce a že raz bude dobre. Negatívne zážitky z detstva ju však budú podľa jej slov prenasledovať asi do konca života.

Zdroj/Foto: YouTube/#BreakTheRules podcast s Nikou Vujisić