Šťastie v nešťastí. Aj toto by si mohol povedať známy účastník reality šou Farma, ktorý vypadol z 3. poschodia svojho bytu. Pád, vďakabohu, prežil, pričom aktuálne sa exfarmár nachádza v bratislavskej nemocnici Kramáre.

Imrich Štefaník, ktorého preslávila 14. séria Farmy, sa spamätáva zo strašidelného pádu. „O desiatej ráno bol u mňa spoločník, na druhý deň sme mali ísť riešiť pizzériu, ktorú máme otvárať. Nechal som otvorený balkón a môj kocúr vybehol von a chodil po zábradlí. Chcel som ho ísť zobrať na balkón, ale pošmykol som sa,” opísal pre Topky hororovú situáciu z piatku.

exfarmár

Počas pádu sa ešte zachytil na prvom poschodí a potom spadol na zem, na betón. Našťastie, to videl sused, ktorý ihneď privolala záchranku. Imiho previezli do nemocnice, kde si zrejme poleží dlhší čas.

„Mám prasknuté rebrá, silný otras mozgu, rozbitú hlavu, zlomený nos a noha je v katastrofálnom stave,” uviedol drsný exfarmár, ktorý si starostlivosť zdravotného personálu na úrazovej chirurgii na Kramároch nevie vynachváliť. ,,Majú perfektný prístup ku ľuďom. Cítim sa ako v luxusnom rezorte,” vyjadril sa Imi. Želáme skoré uzdravenie!

exfarmár exfarmár

Zdroj: Topky | Foto: Instagram/imi.baron, Facebook/Farma