Láske z reality šou je koniec. Mnohí im šance nedávali, no uštipačné poznámky ustáli a dokázali, že sa majú naozaj radi. A hoci toto tvrdenie stále platí, ďalej už kráčajú životom iba ako kamaráti. Po hercovi a moderátorovi Krištofovi Králikovi tak rozchod potvrdil aj tento pár.

Aj tretia séria Love Island dala dokopy niekoľko párov, ktorých cestu sledovali Česi a Slováci niekoľko týždňov. Venis a Adam sa dostali až do finále, no napokon sa museli uspokojiť iba s bronzovou priečkou.

Fanúšikovia si zrejme všimli, že sa československá dvojica spolu príliš neukazuje. Venis sa tak po neustálych otázkach, či sú ešte s Adamom spolu, rozhodla zareagovať.

,,Náš vzťah je verejný, takže vaše otázky sú vlastne na mieste a aj pochopiteľné. S Adamom sme spoločne prešli kus cesty, ktorá bola plná zážitkov, poznania a dobrodružstva, ale už je to pár týždňov, čo sme sa znova vydali každý svojou vlastnou cestou,“ napísala exotická kráska, čím priznala rozchod.

„Neznamená to, že sa nemáme radi alebo že spolu už nebudeme tráviť spoločný čas. Budeme. Ale ako priatelia. Úžasní priatelia. Vlastne omnoho lepší priatelia ako partneri,“ uviedla Venis, ktorá zverejnila aj niekoľko spomienkových snímok so svojou expolovičkou.

Zdroj/Foto: Instagram/venisdao