Obľúbená slovenská influencerka, ktorá sa dokonca pýši ocenením Sowa, počas víkendu prekvapila fotkami zo svojej svadby. S manželom veru nezaháľali a zobrali sa po polroku vzťahu.

Andy Štěch sleduje na Instagrame viac ako 226-tisíc ľudí, ktorým nutričná poradkyňa radí v oblasti zdravej výživy a pravidelne im ponúka zaujímavé a rýchle recepty na fit jedlá. Prácu mladej influencerky ľudia oceňujú natoľko, že jej minulý rok v ankete Social Awards Slovakia poslali najviac hlasov v kategórii Šport a zdravie.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Andy Štěch | Nutrition coach (@andy.stech)

Práve spomínanú udalosť Andy označuje za významný míľnik nielen v pracovnej sfére, ale aj súkromnej. Na galavečere totiž zoficiálnila svoj vzťah s partnerom Maximom. Okrem iných vecí spája zaľúbencov aj viera v Boha, pričom obaja sú členmi spoločnosti Milosť.

Aj to je zrejme dôvod, prečo dvojica nezaháľala a už v októbri sa vo svojom videu na YouTube zmienila, že plánuje svadbu. Andy a Maxim netárali do vetra a tento víkend si iba po polročnom vzťahu povedali áno. Nevesta so ženíchom boli skutočne prakrásni. Srdečne gratulujeme a prajeme veľa lásky!

influencerka

Zdroj/Foto: Instagram/andy.stech