Reality šou Farma ponúka divákom každoročne hneď niekoľko atraktívnych slečien či dám, pričom mnohé sa pýšia silikónmi. Do klubu exfarmárok s umelými prsiami pribudla pred pár dňam aj táto influencerka!

Natáliu Lopašovskú eviduje zrejme väčšina ľudí ako účastníčku 13. série Farmy, kde vytvorila pár s Miroslavom Debnárom alias Mesutom, ktorý sa stal napokon jej víťazom. Dvojica sa však po roku rozišla a dnes si už žije každý svojím životom.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Natália Lopašovská (@natalia.lopasovska)

Ešte pred reality šou sa Naty zúčastnila súťaže Miss Slovensko, kde sa prebojovala medzi finálovú 12-tku. Napriek svojej oslnivej kráse však influencerka predsa len s jednou vecou spokojná nebola. A to bol jej dekolt.

,,Veľké priznanie na mojom profile,” napísala Natália do story na svojom Instagrame, odkiaľ fanúšikov nasmerovala na jej nový príspevok. ,,Nebolo to ani tak spontánne, ako to možno vyzerá z videa, ale veľmi sa teším tejto zmene,” doplnila jedna z najpríťažlivejších exfarmárok k záberom, prostredníctvom ktorých dala na známosť, že sa pýši novými prsiami.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Natália Lopašovská (@natalia.lopasovska)

Zdroj/Foto: Instagram/natalia.lopasovska