Seriál Mama na prenájom si získal srdcia Slovákov od samého začiatku. Vtedy sa ešte na hlavnú hrdinku sypala samá chvála, dnes ale jej správanie ide divákom poriadne na nervy.

Hlavné postavy v seriáli Mama na prenájom stvárňujú Adam Bardy a Martina Zábranská, ktorá sa na pľaci premieňa na hercovu milujúcu partnerku Naďu Vernerovú. Práve táto dáma však svojím správaním divákov čoraz viac irituje.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Mama na prenájom (@mamanaprenajom.markiza)

,,Tá Naďa je už neskutočne trápna. Všetko, aby bolo ako ona chce a na druhých nehľadí. Ten Martin s ňou má božskú trpezlivosť,” zanechala pri príspevku na Facebooku TV Markíza diváčka Lenka. ,,Tá Naďa mi ide na nervy. Nemohli by jej dať scenár, kde aspoň na týždeň upadne do kómy,” znejú ostrejšie slová Zuzany.

,,Ako hormóny so ženou robia divy, ale v jej role ich berie už dávno podľa správania. Už jej dajte chvíľu pauzu,” odkazuje tvorcom seriálu Xénia. ,,Naďa celý seriál fňuká a ešte nič poriadne nerobila,” skonštatovala Marianna. ,,Akože zajtrajšia časť, čo bude v tv, to je strop…. Aby plakala za havinka v tv a za to, že jej niekto pochváli makeup… trápnejšia časť už dávno nebola…,” myslí si Viktória narážajúca na piatkovú epizódu.

Okrem toho sa stali terčom kritiky aj Nadine outfity. Stále rovnaké pyžamo či neforemná tunika.  ,,Na mladú ženu sa oblieka dosť ,,retro,,” napísala Helena.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Mama na prenájom (@mamanaprenajom.markiza)

Zdroj/Foto: Facebook/TV Markíza, Instagram/mamanaprenajom.markiza