Obľúbená speváčka Tina sa spolu so svojím tanečným partnerom Vilémom Šírom úspešne prehupli do ďalšieho kola šou Let’s Dance. Tentokrát mala dvojnásobná mamička opäť v publiku nečakanú podporu. 

Martina Kmeťová, ktorú všetci poznajú pod umeleckým menom Tina, má v Let’s Dance obrovskú podporu. Okrem iných jej fandia aj dve krásky zo šou Ruže pre nevestu, ktoré sa o svojich favoritoch zmienili vo videu pre markizácky Instagram.

Trapas krásky z Ruže: Aha, koho prišla podporiť na Let’s Dance!

To však nie je nič nečakané. Omnoho prekvapivejšia je skutočnosť, že v hľadisku sedel a Tine držal palce bývalý partner Richard Lásik, ktorý je otcom jej 11-ročného syna Lea. Dôkazom, že má dvojica naozaj priateľské vzťahy, je speváčkin popis k ich spoločnej fotografii. ,,Včera nás prišiel podporiť aj “veľký Leo”,” napísala čerstvá 40-tnička k záberu s futbalistom, ku ktorému doložila srdiečko.

Je naozaj obdivuhodné, ako skvelo vychádza známa mamička s oteckami svojich detí a zrejme aj s ich partnerkami. Veď len dva týždne dozadu sa s Leom a Aničkou objavila v obecenstve Cynthia Tóthová, aktuálna partnerka Tininho exmanžela rapera Separa, ktorá s úžasom sledovala jej výkon.

Zdroj/Foto: Instagram/tinaslovakia