Celé roky boli slovenskí hokejoví fanúšikovia, a vlastne behom šampionátov sa stáva fanúšikov aj milión ľudí, ktorí celoročne hokej nesledujú, zvyknutí na prenosy zo svetového šampionátu na obrazovkách RTVS, poprípade niektorí zvykli pozerať na zápasy na ČT Sport.

Zatiaľ, čo česká televízna stanica aktuálne z ponúk mnohých operátorov vypadla, RTVS o MS v hokeji prišlo. Táto informácia bola známa už od minulého roka, no nie je na škodu si týždeň pred štartom sledovaného podujatia túto skutočnosť pripomenúť.

Podobne ako zápasy MS juniorov, MS do 18 rokov, hokejovej TIPOS Extraligy alebo aj druhej najvyššej súťaže, budú aj seniorske majstrovstvá sveta môcť diváci sledovať na kanáli JOJ Šport.

Každopádne, všetky zápasy slovenskej reprezentácie budú vysielané priamo na obrazovkach TV JOJ, zatiaľ čo na JOJ Šport bude vysielaný súbežne hraný zápas a v čase, keď Slovensko hrať nebude, jeden zo zápasov.

„Zápasy ostravskej skupiny budeme vysielať priamo zo štúdia v dejisku, pre pražskú skupinu sme vytvorili nové štúdio na bratislavskej Kolibe,“ dodal moderátor JOJ Šport Ladislav Fabo.

Prehnané alebo “v norme”? Toľkoto zaplatia ľudia za pivo na MS v Česku!

Zdroj: Šport.aktuality.sk | Foto: IG/hokceyslovakia, Depositphotos