Povedala áno! Krásna slovenská influencerka vstúpila tento víkend do manželského zväzku, čo sprevádzala poriadna párty. Z Klaudie Fujákovej alias JustKluady je už vydatá pani.

Krásna, autentická, inteligentná či zábavná. Aj tieto prívlastky prislúchajú slovenskej influencerke Klaudii, ktorú pod menom JustKlaudy sleduje na Instagrame 144-tisíc ľudí.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Klaudia Fujáková (@justklaudy)

Vyštudovaná farmaceutka sa už dlhšiu dobu delí s fanúšikmi o záležitosti ohľadom jej veľkého dňa. Ten nastal ostatný víkend a bol rozhodne pre všetkých zúčastnených nezabudnuteľný. Mladomanželia a hostia sa na parkete poriadne odviazali, čo Klaudy zrejme aj čakala, a tak si zvolila praktické, no zato originálne šaty, ktoré mali na oficiálnej časti dlhú vlečku a už na tej menej oficiálnej siahali iba nad kolená.

Nevesta bola prenádherná a v dave ľudí vynikla o to viac, že takmer všetci okrem nej sa zabávali v čiernych outfitoch, čo vo výsledku pôsobilo ako z filmu. ,,Boh nás stvoril, aby nás navždy spojil. Láska na prvý pohľad prerástla do lásky môjho života. Môj manžel, môj najlepší priateľ, môj splnený sen!” napísala k prvým záberom obľúbená influencerka. Klaudii a Jakubovi srdečne blahoželáme!

 

Zdroj/Foto: Instagram/justklaudy