Nad nečakaným rozchodom televízneho ženícha z druhej série šou Ruža pre nevestu a jeho víťazkou visí mnoho otáznikov. Radko a Stanka sa ku koncu svojho vzťahu vyjadrujú veľmi diplomaticky. O to šokujúcejšia je hádka, ktorá mala medzi nimi nastať hneď po ukončení natáčania.

Finále šou Ruža pre nevestu sa nieslo v mimoriadne romantickom duchu. Radko venoval Stanke emootívne vyznanie a všetko nasvedčovalo tomu, že by dvojica mohla spolu fungovať aj po vypnutí kamier. Žiaľ, stal sa presný opak.

Stanka sa vyjadrila k rozchodu s Radkom, ľudia sa do nej pustili!

Portálu Odzadu sa podarilo zistiť, že medzi dvojicou vraj napätá atmosféra nastala už krátko po oslave, na ktorej spolu s hlavnými hviezdami žúroval aj celý štáb. Kameňom úrazu sa mala stať Radkova odpoveď na Stankinu otázku, či sa na poslednom rande bozkával i s Juliou.

„Radko jej povedal, že nie, aj keď to bola lož. Asi každému je jasné, prečo to nepriznal. Vedel, že by mu to Stanka dala vyžrať. Lenže Stanke to nedalo a spýtala sa to aj Julii. A tá jej povedala pravdu. S Radkom sa pohádali a dosekali sa aj na letisku. Oni sa rozišli fakt že rýchlo, v podstate sa začali postupne rozchádzať hneď, ako sa donakrúcalo,“ šokoval zdroj blízky jednej z televíznych neviest.

Radko

Zdroj: Odzadu | Foto: Instagram/tvmarkizafficial